Rekrut Javascript Development talentet në Shqipëria

Fillo

Recruit Javascript Development Experts in Shqipëria

Staff Augmentation ka ndërtuar lidhje të forta me certifikuar Javascript Development talentet në Shqipëria . Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimitShërbimet tona përfshijnë Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React JS, React Native, Typescript and Vue JS Zhvilluesit.

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhni Staff Augmentation si partneri juaj i rekrutimit në Shqipëria ?

Ne ju ndihmojmë të regjistroheni IT talentet dhe zhvilluesit në Shqipëria

Arrijnë Talentin Lokal

Merrni akses të drejtpërdrejtë në pishin e talenteve IT në Shqipëria.

Kurseni kohë

Delegatë ndihmuese e Albanian Kandidatët e IT në Staff Augmentation

Kurse para

Zvogëloni ndjeshëm kostot tuaja të rekrutimit në Shqipëria.

Ne kemi qasje në mijëra zhvillues në Shqipëria.

mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie në Shqipëria dhe përdorimi i teknikave të mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimin e rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera për të mbajtur më të mirën.