Keshillues Sherbime në Shqipëria

Fillo

Keshillues Sherbime

Kompania jonë mund t'ju ndihmojë të zgjidhni sfidat tuaja të personelit. Pavarësisht nga industria, firma jonë do t'ju ndihmojë të zgjidhni problemet me një qasje të re.
Do të mobilizojmë burime të talentuara për të zgjidhur bllokimet e rrugëve, pa marrë parasysh se çfarë janë.

Rekrut Mobile Zhvilluesit në Shqipëria

Staff Augmentation ka ndërtuar lidhje të forta me zhvilluesit e çertifikuar të celularëve në Shqipëria Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimitShërbimet tona përfshijnë Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin zhvilluesit.

për Zhvillimi i celularit

Rekrut Javascript Zhvilluesit në Shqipëria

Staff Augmentation ka ndërtuar lidhje të forta me zhvilluesit e certifikuar javascript në ShqipëriaShumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimitShërbimet tona përfshijnë Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React JS, React Native, Typescript and Vue JS Zhvilluesit.

për Zhvillimi Javascript

Rekrut CMS & eCommerce Zhvilluesit në Shqipëria

Staff Augmentation ka ndërtuar lidhje të forta me zhvillues të çertifikuar CMS dhe eCommerce në Shqipëria. Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimit. Shërbimet tona përfshijnë BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, OpenCart, PrestaShop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress Zhvilluesit.

për CMS dhe eCommerce

Rekrut Backend Zhvilluesit në Shqipëria

Staff Augmentation ka ndërtuar lidhje të forta me zhvilluesit e certifikuar të backend në Shqipëria. Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimitShërbimet tona përfshijnë ASP.Net, C sharp, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails Zhvilluesit.

për Zhvillimi i mbështetjes

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhni Staff Augmentation si partneri juaj i rekrutimit në Shqipëria ?

Ne ju ndihmojmë të regjistroheni IT talentet dhe zhvilluesit në Shqipëria

Arrijnë Talentin Lokal

Merrni akses të drejtpërdrejtë në pishin e talenteve IT në Shqipëria.

Kurseni kohë

Delegatë ndihmuese e Albanian Kandidatët e IT në Staff Augmentation

Kurse para

Zvogëloni ndjeshëm kostot tuaja të rekrutimit në Shqipëria.

Ne kemi qasje në mijëra zhvillues në Shqipëria.

mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie në Shqipëria dhe përdorimi i teknikave të mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimin e rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera për të mbajtur më të mirën.