Rekrut Cms Dhe Ecommerce Zhvillimit talentet në Shqipëria

Fillo

Recruit Cms Dhe Ecommerce Zhvillimit Experts in Shqipëria

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhni Staff Augmentation si partneri juaj i rekrutimit në Shqipëria ?

Ne ju ndihmojmë të regjistroheni IT talentet dhe zhvilluesit në Shqipëria

Arrijnë Talentin Lokal

Merrni akses të drejtpërdrejtë në pishin e talenteve IT në Shqipëria.

Kurseni kohë

Delegatë ndihmuese e Albanian Kandidatët e IT në Staff Augmentation

Kurse para

Zvogëloni ndjeshëm kostot tuaja të rekrutimit në Shqipëria.

Ne kemi qasje në mijëra zhvillues në Shqipëria.

mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie në Shqipëria dhe përdorimi i teknikave të mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimin e rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera për të mbajtur më të mirën.