Ekzekutiv Search Sherbime në Shqipëri

Fillo

Ekzekutiv Search Sherbime

Ne jemi një firmë profesionale e shërbimit që specializon në rekrutimin e drejtuesve dhe personelit tjetër të lartë për firma në industri të ndryshme në Shqipëri . Me rrjetin tonë, ju do të jeni në gjendje të arrini një gamë të gjerë kontaktesh personale në industrinë tuaj ose në fushën e specialitetit; njohuri të detajuara dhe specifike të zonës; dhe zakonisht veprojnë në nivelin më të lartë të pozitave ekzekutive. Kompania jonë është gjithashtu e përfshirë gjatë procesit të punësimit, kryerjen e intervistave të detajuara dhe prezantimin me kandidatët në mënyrë selektive. Ne ju paraqesim me kandidatët kur mendojmë se kandidati i plotëson të gjitha kërkesat e deklaruara dhe do të përshtatet në kulturën e kompanisë suaj.

Rekrut Mobile Zhvilluesit në Shqipëri

Staff Augmentation® ka ndërtuar lidhje të forta me zhvilluesit e çertifikuar të celularëve në Shqipëri. Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimit. Shërbimet tona përfshijnë Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin zhvilluesit.

për Zhvillimi i celularit

Rekrut Javascript Zhvilluesit në Shqipëri

Staff Augmentation® ka ndërtuar lidhje të forta me zhvilluesit e certifikuar javascript në Shqipëri. Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimit. Shërbimet tona përfshijnë Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React, React Native, Typescript and Vue JS zhvilluesit.

për Zhvillimi Javascript

Rekrut CMS & eCommerce Zhvilluesit në Shqipëri

Staff Augmentation® ka ndërtuar lidhje të forta me zhvillues të çertifikuar CMS dhe eCommerce në Shqipëri. Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimit. Shërbimet tona përfshijnë BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, Open Cart, Presta Shop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress zhvilluesit.

për CMS dhe eCommerce

Rekrut Backend Zhvilluesit në Shqipëri

Staff Augmentation® ka ndërtuar lidhje të forta me zhvilluesit e certifikuar të backend në Shqipëri. Shumica dërrmuese e atyre kandidatëve kanë përfunduar BS / MS në Shkencat Kompjuterike. Në mënyrë që të mbeten të azhurnuar në teknologjitë e fundit, atyre u kërkohet të përfundojnë studimet e vazhdueshme brenda fushave përkatëse të specializimit. Shërbimet tona përfshijnë ASP.Net, C#, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails zhvilluesit.

për Zhvillimi i mbështetjes

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhni Staff Augmentation® si partneri juaj i rekrutimit në Shqipëri ?

Ne ju ndihmojmë të regjistroheni IT talentet dhe zhvilluesit në Shqipëri

Arrijnë Talentin Lokal

Merrni akses të drejtpërdrejtë në pishin e talenteve IT në Shqipëri.

Kurseni kohë

Delegatë ndihmuese e Albanian Kandidatët e IT në Staff Augmentation®

Kurse para

Zvogëloni ndjeshëm kostot tuaja të rekrutimit në Shqipëri.

Ne kemi qasje në mijëra zhvillues në Shqipëri.

mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie në Shqipëri dhe përdorimi i teknikave të mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimin e rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera për të mbajtur më të mirën.